Home » Импресум

Импресум

by n1dz3
Никола Бурагев
основач и главен уредник
Биљана Горгиевска
Заменик на главниот уредник

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани