Home » Маркетинг

Маркетинг

by n1dz3

Доколку сте заинтересирани за рекламирање на Konekt.mk или имате било какви прашања поврзани со можностите за поставување на реклама, можете да не контактирате на marketing@konekt.mk или на телефонскиот број 070 392 450

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани