Home » Експертите на Samsung за ТВ уреди ги откриваат важните достигнувања, но и она што нè очекува во иднината на технологијата на екранот

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани