Home » ЕУ ja казни Meta со 1,2 милијарди евра, гигантот се закани со гаснење на Instagram и Facebook во Европа

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани