Home » Николиќ единствената македонка дел од ЕSNA, заедно со уште 25 претставници од Европа ќе работи на зајакнување на стартап екосистемите во ЕУ

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани