Home » Алкалоид АД Скопје со донација на течен „Омепразол“ во вредност од 12,5 милиони денари, ќе го помогне лекувањето на 200 деца

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани