Home » Samsung се здружи со Дизни и Пиксар за да ја промовира новата линија Bespoke AI машини за перење во новото видео за кампањата што го слави објавувањето на анимираниот филм „Inside Out 2“

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани