Home » Претставен Apple Intelligence, систем за лична интелигенција што ги става моќните генеративни модели во сржта на iPhone, iPad и Mac

Технологија, Иновации и Бизнис

@2022 Конект.мк ДООЕЛ Скопје – Сите права задржани